Perfil

Fecha de registro: 20 jul 2022

Sobre...

Ako ste samo pratili izvještavanje glavnih medija o sceni https://www.hullparkelc.com/profile/sportska-kladionica/profile sportskog klađenja, bilo bi vam oprošteno što mislite da kladioničari redovito pobjeđuju kladioničare. Uostalom, stranice kao što su ESPN i USA Today pišu o kladionicama u Las Vegasu samo kada kladionica doživi posebno drastičan pad.

Veliki "javni" favoriti koji pobjeđuju doista mogu dovesti https://medium.com/@poleksandrr34/poker-protiv-sportskog-kla%C4%91enja-%C5%A1to-je-bolje-za-zara%C4%91ivanje-46aca4a04a98 do povremenog gubitničkog dana za sportske kladionice. Ali sve u svemu, počiste zahvaljujući stalnim gubitnicima. Većina sportskih kladioničara koji jednostavno ne mogu preboljeti grbu skloni su za svoju nesreću kriviti lošu sreću. U stvarnosti su, međutim, postali plijen sedam smrtnih grijeha koje svaki kladioničar koji izgubi usput čini.

1 – Neuspjeh uključiti studiju potrebnu za odabir koji nudi pozitivnu očekivanu vrijednost

Samo zamislite scenu dok grupa starih prijatelja s https://vukovichdamir.wixsite.com/my-site/post/oklade-i-predvi%C4%91anja-za-nba-draft-2022 fakulteta dolazi u Sin City na vikend odmor.

Svi su puni novca i spremni su za igru, a večeras nudi veliki izbor košarkaških i hokejaških igara u doigravanju. Dečki ulaze u sportsku kladionicu, povećavaju veliku ploču iznad glave i počinju razgovarati:


“Ovečkin je zvijer, brate. Dobit će hat trick večeras i pobiti Penguinse!"


“Volim da Bucksi večeras pobijede Philly. Čuo sam da je Embiid ozlijeđen, a svi znamo da je Giannis jednostavno predobar da bi Sixersi mogli pritajiti bez njega.”

U roku od jedne minute, ekipa puna nade pojavljuje se držeći ulaznice u visokim dolarima koji podupiru Washington Capitals i Milwaukee Buckse za zatvaranje njihovih https://poleksandrr34.substack.com/p/zamke-koje-se-izbjegavaju-pri-klaenju postsezonskih serija.Ako dva tima, oba autsajdera na novčanoj liniji, uspiju učiniti upravo to, dečki će se više nego udvostručiti kako bi započeli svoju avanturu u Vegasu.

Tada počinju igrice, a stvarnost vrlo brzo. Kako se ispostavilo, legenda Capitalsa i bona fide "zvijer" Alexander Ovechkin večeras neće dobiti hat trick. Bit će kod kuće zahvaljujući čudnoj ozljedi koju je zadobio kod kuće samo nekoliko sati prije nego što pak padne. A kad već govorimo o ozljedama, zvijezda Philadelphia 76er Joel Embiid nije bio dovoljno ozlijeđen da bi propustio najveću utakmicu svoje mlade karijere, pa će se obući i proždrijeti.

S jednom superzvijezdom hokejaša koji je izašao i još jednim starim košarkašem koji je neočekivano došao, ovi momci imaju kraću stranu oba štapa. Vjerojatno ih je trebao https://www.smore.com/ewhgx upozoriti svaki tim koji je označen gubitnicima na novčanoj liniji, ali to nisu baš sofisticirani kladioničari.

Ipak, jednostavno izvaditi pametni telefon i prikazati preglede igara na ESPN-u bilo bi dovoljno.

Kako se ispostavilo, uklanjanje Ovečkina iz postave osudilo je Capitalse na poraz od 5-1. A u Milwaukeeju, tim na putu imao je ogromne koristi od Embiidovog iznenađujućeg povratka u neredu 116-102.

Upravo tako, dva listića se poderaju i odbace, dok upravitelj sportske kladionice zbraja dobitke večeri.

Da su ti hipotetski kladioničari jednostavno istraživali igre, sigurno bi preispitali svoje izbore samo na temelju instinkta. Kladioničari koji nisu spremni gledati utakmicu, čitati sažetke i recenzije, proučavati rezultate okvira i tražiti napredne metrike, donose tupe noževe u revolveraški obračun.2 – Klađenje na timove iz domaćeg grada i omiljene igrače unatoč koeficijentima

Nastavljajući prethodni primjer, recimo da jedan član naše šarolike družine ipak odluči otvoriti ESPN.com prije nego što se kladi.

Ovaj poduzetni momak otkriva mračne vijesti o Ovečkinu, ali gle čuda, on je također veliki obožavatelj hokeja koji dolazi iz glavnog grada nacije. Iako zna bolje od ikoga u grupi koliko je "Aleksandar Veliki" vrijedan za Washingtonov cilj, ne može se natjerati da se kladi protiv svojih voljenih Capsa.

Prijatelj preporučuje da se umjesto toga igra odsjedi, ali naš hrabri glavar paka uvjerava sam sebe da se ne može ne kladiti ni na veliku utakmicu svoje momčadi.

Time je stao u red s ostatkom svojih sunarodnjaka i uložio 300 dolara na Washington po koeficijentu (+120). Tri sata ili nešto kasnije, taj je novac sigurno osiguran u sefu sportske kladionice, dok naš utučeni navijač Capitalsa žali za svojom sudbinom:


“Znao sam da smo tost bez 'Ovija' unutra, što sam mislio? Ali... ionako se nikad ne kladim na te jeftine umjetničke pingvine, tako da su mi ruke bile vezane. Na sljedeći.”

Uđite u bilo koju sportsku kladionicu u zemlji i neizbježno ćete vidjeti zagrižene navijače ukrašene bojama i opremom svojih timova. Ovi kladitelji slijede svoje srce, a ne glavu, na vlastitu opasnost.

Glupo klađenje na budućnost na višegodišnje otirače kako bi se sve dobilo. Podrška golemim gubitnicima na novčanoj liniji za izravnu pobjedu.

S
sportska kladionica

sportska kladionica

Más opciones